VINURILE INEDIT, DIN CELE MAI BUNE SOIURI ROMÂNEŞTI

Pe teritoriul Cotnari, suntem a doua generație de oameni ai vinului: Casa de Vinuri Cotnari. Povestea noastră poartă emblema Castelului Vlădoianu, construit în anul 1901 de catre boier Vlădoianu, fost guvernator BNR și distins viticultor.

Inspirați de acesta, am creat gama INEDIT

Inedit Alb

Pe teritoriul Cotnari, am ales cei mai buni struguri, am adoptat tehnologii de ultimă generație și am creat Inedit Alb.

Îl recunoști imediat: demidulce sau demisec, e puternic aromat și poartă amprenta de Tămâioasă Românească.

La ce să te aștepți: vinuri proaspete, tinere, cu un gust fructat, cu note de pere busuioace, miere de salcâm, ananas și pepene galben, dar și cu o nuanță subtilă de grapefruit pe final. În Social Media, l-am asocia în cadre originale despre escapadele de toamnă-iarnă și weekend-urile prelungite, câștigate în urma unor pariuri în glumă cu prietenii!

Inedit Roșu

Departamentele de Distracție Liberă și Calitate Struguri, teritoriu Cotnari, povestesc despre Inedit Roșu astfel: Fetească Neagră, vinificat în demidulce și demisec.

Un vin prietenos, cu note de prune, cireșe negre, vișine coapte, mure, afine și coacăze negre. Ne animă cu note de ciocolată, scorțișoară și piper verde.

Inedit Rose

Din soiuri românești cu care ne mândrim și peste hotare, am creat acele vinuri aromate, pe care le poți bea ușor.

Nume de cod: Busuioacă de Bohotin.

Varietate: demidulce și demisec! Inedit Rose este un buchet de vinuri fresh, cu gust intens fructat, note de căpșune, frăguțe și trandafiri. Pe alocuri, ne surprinde cu note exotice de lychee, grapefruit și flori de soc.